ویزای شینگن | راهنمای اخذ ویزای شینگن در کمترین زمان

سه شنبه 22 اسفند 1396
23:51
زیبا

ویزای شینگن چیست؟
موافقت نامه‌ ای است که به برداشته شدن مرز بین ۶ کشور اروپایی انجامید و امکان مسافرت بدون روادید بین این کشورها را فراهم کرد. این پیمان در سال ۱۹۸۵ بین پنج کشور اروپای غربی به امضا رسید و کشورهای دیگر به تدریج به این پیمان ملحق شدند و در حال حاضر ۲۶ کشور اروپایی از قوانین این پیمان پیروی می‌کنند.
موافقتنامه شینگن­ در سال ۱۹۸۵در لوکزامبورگ از سوی بلژیک ، فرانسه ، آلمان غربی، هلند و لوکزامبورگ به امضا رسید. تمام کشورهای اتحادیه اروپا بجز بریتانیا و ایرلند وارد این پیمان شده‌اند و در حال حاضر­ ۲۶ کشور عضو پیمان شینگن هستند.
این ۲۶ کشور عبارت اند از:­ اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ،­ استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ،­ لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس . اگر اطلاعات بیشتری میخواهید کسب کنید میتوانید از موسسه شینگن هم بازدید کنید .

البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به گرفتن ویزا ویزای شینگن ندارند و می توانند به مدت حداکثر۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.
نکته خیلی مهم در رابطه با مدارک ویزا : دلیل گرفتن مدارک از متقاضیان توسط سفارت خانه ها اثبات داشتن وابستگی شما در داخل ایران است. لذا تمام مدارک برای همه سفارت ها بصورت کلی شامل مدارک شناسنامه ای ، شغلی ، ملکی ، بانکی ، تراول هیستوری و … است. حال شما اگر بعضی مدارک را نداشتید مشکلی نیست اجباری به تهیه همه موارد نیست ولی اگر­ بیشتر از این مدارک داشتید مطمنا به پرونده کمک میکند و سعی کنید تمام آنچه را دارید ارائه دهید . در زیر بصورت کلی مدارک شغلی ارائه شده است و برای دیدن لیست هر سفارت میتوانید از منوی سمت راست نسبت به دیدن مدارک

ویزا

مورد نیاز هر سافتر اقدام نمایید. ۲ قطعه عکس
اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار به همراه گذرنامه های قبلی
­شناسنامه
معرفی شغل مسافر در سربرگ محل کار/شرکت شده : الف: پزشکان:پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی و نامه اشتغال به کار ب:وکلا:پروانه وکالت ج:مشاغل دولتی:حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی،آخرین لیست بیمه د:بازنشسته ها:ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین لیست بیمه وارائه آخرین فیش حقوقی ه:مشاغل غیر دولتی:گواهی اشتغال بکار از شرکت مربوطه با ذکرمدت اشتغال،میزان حقوق دریافتی،تاییده مرخصی،آخرین لیست بیمه وارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت و:درصورت خویش فرما بودن:جواز کسب/آگهی تاسیس و مدارک مربوط به شرکت ز:دانش آموزان،دانشجویان،معلمان،اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به کار) + پرینت حساب بانکی به انگلیسی در ۳ ماه گذشته از بانکی که در آن حساب دارید + گواهی تمکن مالی به لاتین از بانک با حداقل تمکن پنجاه میلیون تومان (در صورت داشتن حساب سپرده باید حداقل موجودی پنجاه میلیون تومان باشد) * جهت ارائه پرینت حساب به سفارت زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۵ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد + اصل و ترجمه سند مالکیت + اصل و ترجمه مدارک شغلی،ملکی و مالی همسر برای خانم هایی خانه دار که بدون همسر سفر میکنند.*
بیمه نامه مسافرتی ۱۵ روزه با پوشش حداقل ۳۰۰۰۰ یورو در محدوده ویزای شنگن­ .
فرم درخواست ویزای امضاء شده­ .
رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.


[ بازدید : 50 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به من و تو موزیک , دانلود موزیک جدید , دانلود فیلم جدید است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود آهنگ جدید دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب انجام پروژه متلب انجام پروژه های دانشجویی مجله اینترنتی دلنا ابزار وبلاگ حرفه ای
بستن تبلیغات [X]